Categorii

Coş  

(gol)

Trusa Iluminator PRH

Comanda minima 2 bucati

12.00 lei / bucata

Mai multe detalii


12.00 LEI


Anuntama cand este disponibil

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Set 3 Iluminatoare  include 3 nuante metalice multifunctionale, pentru evidentierea fetei, a ochilor si a corpului, ce pot fi aplicate umede, pentru un efect puternic sau uscate. Nuantele mai inchise pot fi purtate si pe buze.

Iluminatoarele cremoase  ofera o stralucire frumoasa, cu adevarat vizibila pe piele. Nuantele arata incantator, fiecare fard de iluminare arata excelent folosit individual, dar combinate si asezate unul peste celalalt reusesc sa creeze efectul de sculptura.

Foarte usor de folosit cu orice tip de pensula, chiar si pentru incepatorii in tehnica strobing-ului. Aplicati produsul cu miscari circulare pe punctele inalte ale fetei (pometi, arcul lui Cupidon, varful nasului ori colturile ochilor), pentru a obtine efectul de aproape umed. Pometii si zonele de referinta vor arata mai proeminente. Intindeti un strat subtire de iluminator inainte de folosirea fondului de ten si fata va fi mai luminoasa. Aplicat in colturile interioare, va da un aspect de ochi mari.

Textura celor 3 iluminatoare este matasoasa si foarte rezistenta pe piele. Pe baza de talc si mica, avand in compozitie uleiuri din plante, pulberile se blenduiesc excelent, contopindu-se cu nuanta pielii.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.