Categorii

Coş  

(gol)

Vopsea ptr. gene și sprâncene-Revia Henna Cream-Black

Comanda minima 3 bucati

5,00 ron / bucata

Mai multe detalii


5.00 LEI


Anuntama cand este disponibil

Revia Henna Cream  este foarte usor de folosit si poate fi folosita pentru vopsiri repetate. Este ideala pentru a obtine o culoare mai intensa a genelor si sprancenelor.

Henna Verona este o vopsea de gene si sprancene pe baza de Henna, creata de laboratoarele Verona si este o vopsea profesionala de inalta calitate pentru vopsirea sprancenelor si genelor dumneavoastra intr-un mod foarte placut si usor.

            Vopseaua de sprancene Henna Verona este recomandata tuturor doamnelor, dar si persoanelor care au firele de par mai deschise la culoare si isi doresc sprancene si gene mai bine definite. De asemenea, aceasta vopsea pentru gene si sprancene, poate fi folosita pur si simplu atunci cand va schimbati culoarea parului, coafura,sau stilul de machiaj, pentru a va pune in evidenta frumusetea ochiilor dumneavoastra. 

 

Modul de preparare este extrem de simplu, se amestecă într-un păhărel de sticlă vopseaua din tub cu 10-12 picături de activator, această compoziție trebuie amestecată bine până se omogenizează. 

După obținerea consistenței dorite aplicăm cu ajutorul spatulei din dotare amestecul pe sprâncene și gene, evitând contactul cu ochii sau piele din jurul ochilor. 

După aplicarea vopselei avem răbdare 5-10 min, cu cât perioada de așteptare este mai lungă cu atât culoarea va fi mai intensă. După scurgerea minutelor, clătim bine, spălăm cu apă și săpun, după care clătim din nou.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.