Categorii

Coş  

(gol)

Primer Base Make-up Lichd FSL

Comanda minima 3 bucati

14,00 ron / bucata

Mai multe detalii


14.00 RON


Anuntama cand este disponibil

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

1.    Pentru hidratarea fetei. Are o formula foarte light si e ideal pentru hidratarea pe timp de zi. Il puteti aplica zilnic, cu sau fara machiaj dupa, si lasa pielea stralucitoare, deloc uleioasa.
2.    Amestecat cu fondul de ten. Puteti sa-l folositi amestecat cu fondul de ten, daca acesta este unul mat, cu acoperire mare. Incepeti prin a pune fond de ten pe podul palmei, apoi 2 pompite de ulei, le amestecati si le aplicati pe fata. Rezultatul e unul dewy si fresh, iar fata ramane hidratata.
3.    Pe pensula sau pe beauty blender. Aplicati produsele pe fata (fond de ten, concealer sau produse de conturare de tip crema) si apoi amestecati-le folosind pensula sau beauty blender-ul „umezit” cu ulei. Din nou, efectul va fi unul luminos, deloc incarcat. Il recomand in special pe zonele uscate sau care au nevoie de extra hidratare, cum ar fi zona cearcanelor.
4.    Pentru hidratarea buzelor. Aplicati o pompita de ulei pe buze, inainte de a trece la machiajul ochilor. In felul acesta, cand ajungeti la ele, sunt deja fine. Ajuta buzele sa nu se usuce si e perfect daca intentionati sa aplicati rujuri lichide sau mate. E important sa asteptati sa se absoarba produsul si de-abia apoi sa aplicati ruj pentru a nu afecta finish-ul acestuia.
5.    Pentru improspatarea produselor de tip crema. Stiti foarte bine ca exista produse cremoase care tind sa se usuce. Puteti sa aplicati 1-3 picaturi in concealer-ul / bronzer-ul/ iluminatorul preferat si o sa observati un efect imediat.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.