Categorii

Coş  

(gol)

Pensule Make-up Scoica-10 piese

Comanda minima 2 bucati

62,00 ron / setul

Setul contine 10 pensule

Mai multe detalii


62.00 LEI

Disponibilitate Produs in stock

- Pensula Kabuki - se foloseste pentru aplicarea iluminatorului, a bronzerului

- Pensula pentru bronzer - aceasta pensula unica 3 in 1 permte aplicarea cu precizie a blushului, bronzerului si a altor produse pudra, compacte sau sub forma de pulbere. Forma unghiulara a perilor se potriveste perfect pe curbura pometilor, pentru a-i defini.

- Pensula de pudra - este voluminoasa si are perii lungi si desi ceea ce o face sa confere o aplicare catifelata. Ne ajuta sa aplicam pudra pulbere usor, pe portiuni mari ale fetei

- Pensula pentru conturarea fetei - forma curbata a acestei pensule ajuta la conturarea perfecta a fetei. Produsul se aseaza si se blenduieste perfect, conturarea pometilor, definirea nasului si minimizarea unui maxilar mai proeminent fiind extrem de usoara

- Pensula Blending - forma unica a pensulei asigura o acoperire uniforma, neteda, fara urme. Folosind aceasta pensula vei obtine efectul unei blenduiri de expert.

- 3 x Pensula Blending fard de Pleoape - sunt 3 pensule de marimi diferite perfete pentru amestecarea culorilor, amestea culorile usor si uniform.

- 2 x Pensula pentru aplicarea fardului în pliul ochiului

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.