”PENTRU CA SUNTEM PROFESIONISTI SUCCESUL ESTE OBLIGATIE”

CE FACEM…

…jucam un rol activ in comunitatea noastra profesionala prin sprijinul si consultanta acordate clientilor si distribuitorilor nostri. Pornim de la procese / metode consacrate ce au devenit standarde profesionale, pentru ca rezultatele muncii noastre sa fie intotdeauna de buna calitate. Dar adaptam si personalizam aceste procese, astfel incat aceleasi rezultate sa fie, de fiecare data, relevante si utilizabile pentru clientii nostri. Creativitatea, indrazneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii, consecventa ne definesc.

CINE SUNTEM…

…WILD ROSE COSMETICS este o firma tanara care are ca principal domeniu de activitate distributia de parfumuri si cosmetice en-gros si o experienta relevanta in domeniu. Colaborarea in mod direct cu clientii nostri ne-a oferit certitudinea unei dezvoltari continue si obtinera celor mai bune rezultate pe care le sustinem prin calitate, promptitudine si profesionalism. Credem ca satisfactiile cele mai mari se obtin prin munca sustinuta si numai atunci cand cerintele clientilor sunt respectate intocmai. De aceea ne plac provocarile. Incercam sa oferim clientilor nostrii cele mai bune solutii la cele mai bune preturi.

CUM FACEM…

…WILD ROSE COSMETICS lucreaza cu clientii de la initierea proiectului si continua colaborarea chiar si dupa implementare acestuia. Abordarea noastra este de a colabora indeaproape cu clientii,pentru a gasii solutiile cele mai adecvate cerintelor. Rolul nostru este acela de a oferii, pe baza experientei noastre, cele mai bune solutii care sa aduca valoare si o recuperare rapida a investitiei iar, produsele comercializate de noi sunt proiectate sa creasca valoarea investitiei si astfel sa va protejeze investitia.

…Avantajele pe care le oferim clientilor nostrii sunt:

1.Realizarea de solutii integrate,adaptate cerintelor beneficiarilor.

2.Asistenta in comercializarea produselor.

3.Diversitate mare a produselor.

4.Flexibilitate in colaborare.

5.Raportul bun calitate/pret.

…In alegerea furnizorilor folosim specificatii bazate pe perfomanta, pentru a deschide piata si a permite celor mai eficienti si competitivi furnizori sa-si faca cunoscuta oferta. Atunci cand selectam furnizorii, urmatoarele caracteristici sunt foarte importante in evaluarea pe care o realizam:

*Eficienta costurilor;

*Stabilitatea financiara;

*Aspecte legate de sanatate, mediul inconjurator si siguranta;

*Capacitate de livrare.

UNDE VREM SA AJUNGEM…

…Misiunea noastra este sa va oferim cele mai bune produse insotite de cele mai perfomante servicii la preturi adaptate perfect necesitatilor d-voastra, sa va pastram ca prieteni, colaboratori si clienti in viitor.

Asumandu-ne obligatia de a garanta calitatea si perfomantele produselor noastre si de a raspunde prompt cerintelor clientilor nostrii, speram intr-o colaborare fructuoasa pentru ambele parti.